Comunicat de presa, Avocatul Poporului, Biroul Teritorial Bacau:

Avocatul Poporului, în calitate de garant constituțional al drepturilor și libertăților fundamentale, luând act de prelungirea cu 30 de zile a  stării de urgență pe teritoriul României începând cu data de 15 aprilie 2020, monitorizează în continuare modul de aplicare a acestei măsuri, prin structura centrală și structurile teritoriale ale instituției.

Totodată, Avocatul Poporului face un apel la persoane și mass-media să semnaleze telefonic, prin mail, poștă sau fax orice acte sau fapte în legătură cu care există suspiciuni privind eventuala încălcare a unor drepturi sau libertăți fundamentale. Avocatul Poporului precizează că, după încetarea stării de urgență, va întocmi un Raport în care va analiza măsurile luate în această perioadă și modul în care au fost puse în aplicare.

Biroul Teritorial Bacău al instituției Avocatul Poporului are sediul în municipiul Bacău, str. Nicolae Bălcescu nr.5 (în incinta Camerei de Conturi Bacău) și are în competență teritorială județul Bacău și județul Neamț.

Numărul de telefon/fax al Biroului Teritorial Bacău este 0234-572472, iar adresa de e-mail avpbacau@avp.ro

Precizăm că activitatea de acordare a audiențelor la sediul biroului este suspendată pe toată durata de instituirea a stării de urgență, persoanele interesate având posibilitatea de a ne transmite petiții prin mail, poștă sau fax.

tvmneamt.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.