Reprezentantii Avocatului Poporului vor avea program de audiente si primire petitii in judetul Neamt, pe data de 17 martie, la sediul CJ Neamt. ”La data de 17 martie 2020 reprezentanții Biroului Teritorial Bacău (n.n. Avocatul Poporului) se vor deplasa la sediul Consiliului Județean Neamț, pentru acordarea de audiențe și pentru a primi petiții. Activitatea se va desfășura începând cu ora 10, iar înscrierea la audiențe de poate face la numărul de telefon al Biroului Teritorial Bacău – 0234-572472.

          Pentru operativitate, persoanele interesate sunt rugate să se prezinte cu o petiție din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă, precum și documente justificative, în copie.

          Reiterăm faptul că Instituția Avocatul Poporului are drept scop apărarea drepturilor și libertăților cetățenilor în raport cu autoritățile publice, iar domeniile de activitate în care poate acționa sunt:

  • domeniul drepturile omului, egalitate de șanse între bărbați șif emei, culte religioase și minorități naționale;
  • domeniul drepturile familiei, tinerilor, pensionarilor, persoanelor cu handicap;
  • domeniul apărarea, protecția și promovarea drepturilor copilului – Avocatul Copilului;
  • domeniul armată, justiție, penitenciare;
  • domeniul proprietate, muncă, protecție social, impozite și taxe.

De asemenea, dorim să informăm persoanele interesate că nu fac obiectul activității instituției Avocatul Poporului actele autorității judecătorești (dosare aflate pe rolul instanțelor de judecată, sentințe pronunțate în aceste dosare)”, se arata intr-un comunicat remis presei locale de Avocatul Poporului.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. DE CE AVOCATUL POPORULUI NU S-A AUTO-SESIZAT DE NERESPECTAREA LEGII 127 DE CATRE GUVERNUL ROMANIEI,,PENTRU MARIREA PENSIILOR CU 40% ASA CUM PREVEDE LEGEA CA FIIND O LEGE ORGANICA,,SI DE CE NU S-A AUTO-SESIZAT DE APLICAREA COEFICIENTULUI DE INFLATIE PENTRU PENSIONARI DIN ANII 2018,2019 SI 2020,SA FIE ACORDATE,???,,DEOARECE S-AU LUAT DIN BANII FONDURILOR CASEI DE PENSII,ALE ANULUI 2020,,6,8 MILIARDE SI AU FOST FOLOSITI IN ALTE DIRECTII,PENTRU RACOLAREA DE PRIMARI DIN ALTE PARTIDE SI DE A LE OFERI FONDURI INAINTE DE ALEGERII SA-SI POATA INDEPLINI DIN PROGRAMELE LOCALE,,SI AU ABSOLVIT ALTE FIRME DE LA PLATA UNOR TAXE SI PLATI CATRE STATUL ROMAN,SIINCLUSIV BANCILE,.??–NOI TREBUIE SA DEPUNEM NUMAI LA CURTEA DE APEL BUCURESTI RECLAMATII PENTRU NERESPECTAREA ACESTEI LEGI DE CATRE GUVERNUL ROMANIEI,APROBATE DE TOTI PARLAMENTARII DIN TOATE FORMATIUNILE,SI INCLUSIV LEGE PROMULGATA DE CATRE PRESEDINTELE ROMANIEI,,IN CONDITIILE CA DEPLASAREA MREA IN BUCURESTI,CARE ARE CEA MAI MARE RATA DE INFECTARE,PENTRU A MA DEPLASA CU MIJLOACELE DE TRANSPORT URBAN,,

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.