Comunicat de presa, Avocatul Poporului, Biroul Teritorial Bacau: În perioada 10 martie 2020 – 31 martie 2020, din motive de siguranță medicală, se suspendă activitatea de acordare a audiențelor la Biroul Teritorial Bacău al instituției Avocatul Poporului urmând ca, după această dată, să se ia noi decizii, în funcție de evoluția situației. Cu toate acestea, cetățenii se pot adresa în continuare Biroului Teritorial Bacău al instituției Avocatul Poporului (care are în competență județele Bacău și Neamț) telefonic, la numărul 0234 572 472, prin poștă, pe adresa Municipiul Bacău, strada Nicolae Bălcescu nr.5 sau prin e-mail, pe adresa avpbacau@avp.ro.

Pentru operativitate, persoanele interesate sunt rugate să ne transmită o petiție din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă, precum și documente justificative, în copie.

Reiterăm faptul că Instituția Avocatul Poporului are drept scop apărarea drepturilor și libertăților cetățenilor în raport cu autoritățile publice, iar domeniile de activitate în care poate acționa sunt:

  • domeniul drepturile omului, egalitate de șanse între bărbați și femei, culte religioase și minorități naționale;
  • domeniul drepturile familiei, tinerilor, pensionarilor, persoanelor cu handicap;
  • domeniul apărarea, protecția și promovarea drepturilor copilului – Avocatul Copilului;
  • domeniul armată, justiție, penitenciare;
  • domeniul proprietate, muncă, protecție social, impozite și taxe.

De asemenea, dorim să informăm persoanele interesate că nu fac obiectul activității instituției Avocatul Poporului actele autorității judecătorești (dosare aflate pe rolul instanțelor de judecată, sentințe pronunțate în aceste dosare).

Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon al Biroului Teritorial Bacău al instituției Avocatul Poporului – 0234 – 572472.

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.