La data de 13 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti au identificat şi reţinut un bărbat de 40 de ani, din localitatea Dumbrava Roşie, sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea hotărârii judecătorești şi ameninţare.

Din cercetările efectuate a reieşit că la data de 13 noiembrie a.c., în jurul orelor 21.00, bărbatul ar fi pătruns, fără drept, în locuinţa soţiei sale de 35 de ani, din Dumbrava Roşie, încălcând astfel obligaţiile dispuse prin ordinul de protecţie. Totodată, ar fi provocat scandal și i-ar fi adresat soției amenințări cu acte de violență. Polițiștii au extins cercetările și au stabilit că mai este cercetat în alte trei cauze pentru comiterea unor infracțiuni similare.

În urma probării activității infracționale, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț si urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

(sursa: IPJ Neamt)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.