Balamuc in toata regula la intrarea in Roman dinspre Horia, unde DRDP Iasi (director Mugurel Laicu- PSD) si-a gasit sa repare podul de peste Moldova in plin sezon turistic, iar lucrarile se fac cu 2 muncitori si cu o roabă.

Traficul rutier in zona este complet paralizat, timpii de asteptare pe sensul de iesire din Roman, depasind uneori o ora si jumatate, ajungand în perioadele de vârf, chiar și la două ore.

In conditiile date, ca balamucul sa fie complet, in lipsa unei organizari corespunzatoare a autoritatilor in ceea ce priveste fluidizarea circulatiei, un barbat s-a gandit sa dea o mana de ajutor si s-a apucat sa dirijeze traficul rutier in giratoriul de la Horia, de la cateva sute de metri de pod (sursa foto- facebook).

Din ce spun cei care îl cunosc, barbatul sufera de afectiuni psihice, iar prezenta lui în mijocul unei intersectii deosebit de aglomerate, poate avea consecinte deloc fericite. El a fost vazut in intersectie zile la rand.

De partea cealalta, participantii la trafic apreciaza ”spiritul civic” al cetateanului, criticand autoritatile si intrebandu-se de ce nu sunt trimisi in intersectie politisti care sa fluidizeze în  mod calificat traficul rutier.

Conform IPJ Neamt, barbatul a fost identificat de politisti, insa pana la ora redactarii nu ni s-a comunicat ce masuri s-au luat impotriva lui, avand in vedere că a comis in mod clar o ilegalitate.

Later EDIT:Aspectele semnalate au fost verificate de polițiști, aceștia identificând persoana în cauză. Conform articolului 72 din OUG 195/2002 – privind circulația pe drumurile publice, fapta acestuia constituie contravenție și poate fi sancționată cu 2 puncte amendă”, a declarat Ramona Ciofu- IPJ Neamt.

Bărbatul a fost invitat saptamana aceasta la Politia Roman, unde va fi audiat.

Vezi si

PNL Neamț: ”Solicităm demiterea șefului DRDP Iași, pentru întârzierea nejustificată a lucrărilor de la podul Horia”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.