Incep sa apara primele bâlbe cu infectati Covid in judetul Neamt. Pe fondul neincrederii tot mai mari a populatiei in cifrele si in pozitiile oficiale ale institutiilor si guvernului in ce priveste pandemia, iata ca cineva s-a jucat cu cifrele pana le-a ametit de tot. De ieri pana astazi, in Neamt au aparut doua noi cazuri de infectare, dar numai in comunicarile de la nivel local, pentru ca de la nivel national, se transmite ca de ieri pana astazi, in Neamt au fost ZERO cazuri noi de infectare.

Iata cum stau lucrurile:

Ieri, 27 iulie, Prefectura Neamt transmitea ca in judet sunt 9 cazuri de infectati Covid (dovada- foto jos)

Astazi, 28 iulie, tot din datele transmise de Prefectura Neamt, rezulta ca in judet sunt 13 cazuri de infectare, deci cu 2 mai mult decat ieri (dovada- foto jos)

Numai ca de nivel central, pe site-ul stirioficiale.ro (va mai amintiti, nu? Informati-va doar din surse oficiale) se transmite ca in judetul Neamt, in ultimele 24 de ore, adica de pe 27 pana pe 28 iulie, nu a mai fost inregistrat niciun caz nou. ZERO. Informatia poate fi verificata AICI 

Pana la alte explicatii (oficiale, nu-i asa?), raman cel putin doua variante de lucru: Ori cele doua cazuri noi au fost puse din pix la Neamt, ori a uitat cineva de le centru sa le contabilizeze, daca ele chiar exista. Pana aflam adevarul, nu uitati ca pe 2 august vine valul 4. Valeriu Gheorghita a anuntat data exacta. Ora nu a fost precizata.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

 1. Nu vine încă . Dl Werner a spus clar, e pauză .
  Dom colonel a spus și el că e mai bine trei doze, două par puține, e virusul nervos din cale afară .
  Sa ciocnim o cupă două de bere la iarba verde,cat e pauză asta, zic .
  Daca e toată lumea ok cu asta desigur!
  Îmi lipsesc izoletele, și sirenele miliției în fața eroilor din spitale !
  Da sigur o sa vina in septembrie după ce Horeca își va fi făcut planul la șezlonguri și șampanie la roabă .

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.