Daniel Harpa, presedintele interimar al PSD Neamt, exultă după ce au fost alocati 200 de milioane de euro prin PNRR, pentru construirea unui nou spital judetean în Neamț. ”Nu e vis, e negru pe alb”, transmite Harpa într-un comunicat de presă.

UN SPITAL NOU ÎN JUDEȚUL NEAMȚ! Nu e vis, e scris negru pe alb: „Construire sediu nou pentru Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, județul Neamț, cu funcțiuni și tehnologii inovative pentru protejarea climei și digitalizare” va primi finanțare europeană, prin PNRR, de aproape 200 milioane de euro.

Colegul și prietenul meu Ionel Arsene- președintele Consiliului Județean Neamț- este cel care a inițiat și a luptat pentru acest important proiect, pentru ca nemțenii să aibă un SPITAL de urgență NOU în ciuda piedicilor puse de consilierii liberali sau useriști.

Îl felicit pe el și pe toți cei care au muncit la acest mega- proiect! Aveți tot respectul meu, nemțenii merită ca acest spital la standarde înalte să se construiască la noi în județ cât mai curând posibil!”, se arata in comunicatul de presa transmis către tvmneamt.ro, de Daniel Harpa- presedinte interimar PSD Neamț.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.