Joi, 17.11.2016, ora 01:10, dispeceratul integrat ISU-Ambulanță a fost anunțat prin apel la „112”, despre producerea unui incendiu la o anexa gospodăreasca din orașul Tîrgu Neamț, anexa Humulești.

La locul producerii evenimentului s-au deplasat un ofițer și zece subofițeri cu doua autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Tîrgu Neamț. La sosirea forțelor de intervenție exista suspiciunea că o persoană a fost surprinsă de incendiu în interiorul anexei.

Pompierii militari au descoperit în interior o persoană decedată, de sex masculin, în vârstă de 49 de ani. Au ars: 20 mp de planșeu din lemn, cca. 80 mp acoperiș grajd, 5 tone de fân, obiecte de mobilier și tâmplărie din încăpere. Cauza probabilă a incendiului: fumatul în locuri nepermise.

To in aceasta noapte, la ora 03:40, dispeceratul integrat ISU-Ambulanță a fost anunțat prin apel la „112”, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară din satul Brusturi, comuna Brusturi.

La locul producerii evenimentului s-au deplasat șapte subofițeri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Tîrgu Neamț. Pompierii salvatori au intervenit pentru localizarea și stingerea incendiului. Au ars: cca. 3 mp perete din lemn. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum neprotejat termic față de materiale combustibile.

Ionut CORFU

sursa: ISU Neamt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.