Un barbat a murit vineri spre sambata noaptea, intr-un incendiu produs in satul Vad din comuna Dragomiresti. Pomierii i-au gasit trupul in in timpul interventiei la incendiul care cuprinsese bucataria de vara in care dormea barbatul. ”Sâmbătă, 01.09.2018, la ora 00:37, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuinţă particulară în satul Vad, comuna Dragomirești. La locul indicat de apelant s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială SMURD B2 din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamţ, fiind solicitat în sprijin și Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Dragomirești.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars: bucătăria de vară confecționată din chirpici cu scândură și învelitoare din tablă pe o suprafață de aprox 15 mp, 1 pat, mobilă din lemn, materiale textile, acte de identitate și s-a realizat protejarea construcțiilor învecinate.

Salvatorii au găsit în imobil un bărbat, în vârstă de 64 de ani, decedat.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,foc deschis în spații închise”, se precizeaza intr-un comunicat ISU Neamt.

Tot sambata, s-a produs un incendiu si la acoperisul unei locuinte din comuna Drganesti: ”Sâmbătă, 01.09.2018, la ora 18:57, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuinţă particulară în satul Drăgănești, comuna Drăgănești. La locul indicat de apelant s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Neamţ, fiind solicitat în sprijin și Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Drăgănești.

Ca urmare a producerii incendiului, a ars acoperișul locuinței confecționat din șindrilă și învelitoare din tablă pe o suprafață de aprox 60 mp.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,coș de fum neprotejat termic” față de materialele combustibile”, informeaza ISU Neamt.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.