Un bărbat de 54 de ani din Piatra Neamț este cercetat de polițiști deoarece în data de 17 iulie, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict în familie, și-a incendiat locuința. Conform I.P.J. Neamț, bărbatul a fost internat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Neamț:

„În urma comiterii infracţiunii, bărbatul de 54 de ani, a fost internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Neamţ.

La data de 17 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piatra-Neamţ au fost sesizaţi de o localnică, despre faptul că soţul acesteia a incendiat locuinţa comună, din Piatra-Neamţ.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict intrafamilial, un bărbat, de 54 de ani, ar fi stropit cu o substanţă inflamabilă interiorul locuinţei, după care i-a dat foc.

Incendiul izbucnit a fost lichidat de un echipaj de pompieri din cadrul I.S.U. Neamț, fără a rezulta victime.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere, bărbatul fiind internat de polițiști la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Neamţ, în vederea expertizării neuropsihiatrice.”

Andreea LARGER (sursa: I.P.J.Neamț)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.