La data de 17 octombrie a.c., poliţiştii de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Roman, au depistat 2 persoane, un bărbat de 43 de ani şi o femeie de 31 de ani, ambii din Roman, care posedau mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Bărbatul a fost condamnat de Judecătoria Roman la executarea unei pedepse privative de libertate de 1 an şi nouă luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, reţinându-i-se faptul că în ziua de 09.04.2017, la ora 11:40, a fost depistat de către un echipaj de poliţie pe raza municipiului Roman în timp ce conducea un autovehicul fără a deţine permis de conducere valabil.

Faţă de femeie, Judecătoria Roman a dispus executarea unei pedepse privative de libertate de opt luni de închisoare şi 3000 de lei amendă penală, pentru comiterea infracţiunii de furt. Aceasta, în cursul anilor 2013 – 2014 a sustras din diferite unităţi de alimentaţie publică de pe raza municipiului Roman produse alimentare, produse cosmetice şi produse electronice.

Poliţiştii i-au condus şi încarcerat pe amândoi la Penitenciarul Bacău.

(sursa: IPJ Neamt)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.