Un bărbat a suferit arsuri astazi, după ce a verificat o butelie cu o flacără. S-a produs si un incendiu care a afectat o buna parte din locuinta acestuia, cu pericol de extindere la intreaga gospodarie ”În jurul orei 11:25,  prin apel la 112 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o locuință în localitatea Hociungi din comuna Moldoveni.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la SVSU Moldoveni și Detașamentul de pompieri Roman.

La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta în interiorul a două camere și la acoperișul unei locuințe cu posibilitatea de la anexele gospodărești.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars bunurile materiale din interiorul celor două camere (obiecte de mobilier, materiale textile și obiecte de uz casnic) și acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 30 mp și a fost afectat un foișor din lemn aflat la o distanță de 2 m.

Proprietarul locuinței, un bărbat de 73 de ani, a suferit arsuri la nivelul membrelor superioare. Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD, ulterior fiind transportat la CPU Roman.

Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unor scăpări de gaze combustibile”, a declarat lt. Irina Popa, purtator de cuvant ISU Neamt.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.