Actualizare, 12 octombrie- IPJ Neamt:  La data de 11 octombrie a.c., bărbatul în vârstă de 48 de ani, din Boghicea, dispărut la data de 8 octombrie 2021, a fost depistat de polițiștii din cadrul Poliţiei orașului Buhuşi.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției, aceasta s-a aflat în județul Bacău și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Stirea initiala: La data de 9 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizaţi de către o femeie, de 39 de ani, din Boghicea, cu privire la faptul că, la data de 8 octombrie 2021, în jurul orei 06.00, soțul său MURARU IONEL, în vârstă de 48 de ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.76 m,  greutate – 74 de kilograme, ochi căprui.

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu un pulover albastru, pantaloni tip sport gri, vestă din fâș neagră, fiind încălțat cu adidași negri.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza comunei Boghicea, a localităților limitrofe, precum și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de acesta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.