Actualizare- 5 martie: La data de 04 martie a.c., în jurul orei 13:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina au depistat persoana dispărută, în zona pădurii din localitatea Bistrița, nefiind victima vreunei infracțiuni, a anunțat IPJ Neamț

Știrea inițială: La data de 3 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați, de către o femeie din Piatra-Neamț, cu privire la faptul că, la data de 2 martie a.c., soțul său GHEMEŞ PĂVĂLOAIE IOAN, în vârstă de 73 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1,80 m, greutate 90 de kg, păr alb cu calviție, ochi căprui, constituție corpolentă. Persoana în cauză prezintă o cicatrice în urma unei arsuri din copilărie pe obrazul stâng, gât şi piept.

La momentul dispariției acesta era încălțat cu o pereche de pantofi sport de culoare neagră, era îmbrăcat cu pantaloni sport de culoare neagră, o vestă din fâș de culoare neagră, pe cap purta o șapcă de culoare bleumarin cu inscripție care nu a putu fi precizată.

Persoana dispărută suferă de afecțiuni neuro-psihice, fiind diagnosticat cu tulburări de comportament, urmare a consumului de alcool. În trecut persoana în cauză a mai lipsit de acasă, fiind identificat de polițiști.

Orice persoană poate oferi informații legat de persoana dispărută este rugată să apeleze numărul 112!

sursa: IPJ Neamț

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.