Un bărbat din Bicaz a fost la un pas să-și piardă viața ieri seară, după ce a zăcut mai multe ore în mașină, în urma unui Accident Vascular Cerebral (AVC).

Bărbatul în vârstă de 69 de ani, a plecat de acasă la Piatra- Neamț, să vadă un meci al echipei Ceahlăul, care s-a încheiat înainte de lăsarea serii. După meci, bărbatul a mers la mașina parcată pe o stradă de lângă stadionul din Piatra Neamț, însă i s-a făcut rău, motiv pentru care s-a încuiat în mașină, probabil de frica răufăcătorilor, și s-a întins pe bancheta din spate. Așa a fost găsit de polițiști în jurul orei 23, după ce soția bărbatului a alertat autoritățile, văzând că acesta nu mai ajunge acasă. A fost scos din mașină de pompierii ISU, care au desfăcut o portieră cu ajutorul echipamentelor de descarcerare. Bărbatul era conștient, însă confuz, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul Județean Neamț, unde a fost diagnosticat cu AVC. ”Aseară, în jurul orei 23:10, pompierii au fost înștiințați despre faptul că într-un autoturism parcat pe strada Eroilor se află o persoană, care ar avea nevoie de îngrijiri medicale.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri și SAJ Piatra Neamț.

Pompierii au identificat o persoană, întinsă pe bancheta din spate a unui autoturism încuiat.

Cu ajutorul echipamentelor specifice din dotarea autospecialei pentru descarcerare, pompierii au scos din interiorul autoturismului un bărbat de 69 de ani. Acesta a fost preluat de membrii echipajului SAJ și transportat la UPU Piatra Neamț”, a declarat cpt. Irina Popa- ISU Neamț.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.