Un bărbat din comuna Grințieș a fost victimă colaterală în această dimineață, după ce un TIR înmatriculat în județul Gorj, i-a lovit calul. Bărbatul însoțea calul cu care se deplasa pe marginea părții carosabile, moment în care animalul a fost lovit de camion. În urma impactului, bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut de pe un podeț de la 2 metri înalțime. Acesta consumase alcool înainte de accident. ”La data de 30 iunie a.c., în jurul orei 09:00, polițiștii Compartimentului Rutier Bicaz au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 15, în localitatea Bradu.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 33 de ani, din județul Harghita, conducea un ansamblu de vehicule în localitatea Bradu, din direcția Tulgheș spre Grințieș ar fi accidentat o cabalină ce se deplasa, pe marginea părții carosabile.

În urma impactului, un bărbat de 44 de ani, din Grințieș, ce o însoțea ar fi căzut de pe un podeț, la o diferență de nivel de aproximativ 2 metri, rezultând rănirea acestuia.

Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,20 mg/l, în cazul bărbatului de 44 de ani.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat insp. Ciofu Ramona- IPJ NEAMȚ.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.