La data de 20 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamţ au reținut pentru 24 de ore un bărbat, sub aspectul comiterii infracţiunilor de violenţă în familie şi nerespectarea ordinului de protecţie provizoriu.

La data de 20 mai a.c., polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 65 de ani din Piatra Neamț, despre faptul că a fost agresată de soţul ei.
Echipajul de poliție care s-a deplasat la domiciliul femeii, l-a găsit în curtea locuinţei pe soțul acesteia, în vârstă de 66 de ani, și au stabilit că faţă de acesta a fost emis anterior un ordin de protecţie provizoriu, pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie.
În urma cercetărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul s-a întors la domiciliu la data de 17.05.2019, chiar după emiterea ordinului de protecţie, iar în data de 20 mai a.c., ar fi agresat-o fizic pe soţia sa.
Polițiștii au demarat cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de violenţă în familie şi nerespectarea ordinului de protecţie provizoriu.
Faţă de bărbat s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introdus de către polițiști în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Neamţ.

(sursa: IPJ Neamt)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.