Un bărbat din comuna Poiana Teiului, jud. Neamț, este în stare extrem de gravă, după ce a vrut să-și ia viața cu un dispozitiv pentru sacrificarea porcilor. Potrivit localnicilor, acesta a recurs la gestul extrem, pe fondul consumului de alcool și al geloziei. În trecut, pe numele acestuia a fost emis cel puțin un ordin de protecție pentru violență în familie, deși surse din familia sa, spun că bărbatul nu ar fi fost violent, ci era doar rău de gură. Martorii spun că bărbatul a fost preluat de ambulanță în stare de inconștiență, cu o plagă profundă în zona parietală dreapta și cu eliminare de materie cenușie. Șansele sale de supraviețuire sunt extrem de reduse. ”La data de 23 februarie a.c., în jurul orei 13:20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, un bărbat s-ar fi rănit, folosind un dispozitiv de asomare animale.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri cu soția, un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Poiana Teiului, ar fi folosit un dispozitiv de asomare animale cu capse, cu care și-ar fi produs leziuni la nivelul capului.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical, fiind transportat la spital.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc acest incident”, a declarat insp.Ciofu Ramona- IPJ Neamț.

Recomandările polițiștilor: Dispozitivul în cauză intră în categoria de arme neletale cu destinația utilitară de asomare, putând fi procurată, în România, de orice persoană care a împlinit vârsta de 18 ani.

Cu toate acestea, atragem atenția cu privire la manevrarea acestui dispozitiv.

El poate fi folosit în condițiile legii, doar împotriva animalelor și doar în scopul pentru care este destinat, în astfel de condiții încât să nu cauzeze vătămări corporale persoanelor.

I.C.

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.