Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 63 ani, care nu ar fi respectat dispozițiile prevăzute în ordinul de protecție emis pe numele acestuia de instanța de judecată.

La data de 18 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti au fost sesizaţi de către un bărbat de 63 ani, din localitatea Săvineşti, cu privire la faptul că acesta ar fi avut neînţelegeri cu fosta sa soție, în vârstă de 53 ani.

Din verificări a reieşit faptul că pe numele bărbatului, Judecătoria Piatra Neamţ a emis la data de 18 aprilie 2021 un ordin de protecţie.

Cu ocazia cercetărilor a rezultat faptul că, în perioada 13- 18 aprilie, persoana în cauză i-ar fi adresat fostei sale soții,în mod repetat, amenințări cu acte de violență, pentru a pătrunde în locuinţa de unde fusese evacuat, încălcând astfel prevederile ordinului de protecţie

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea ordinului de protecţie şi ameninţare.

Acesta urma sa fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.