Un bărbat din localitatea Ștefan cel Mare a fost reținut de polițiști, după ce ar fi încălcat ordinul de protecție emis de instanța de judecată și ar fi încercat să pătrundă în incinta locuinței mamei sale.

La data de 10 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 62 de ani, a încălcat ordinul de protecție emis împotriva sa.

Echipajul de poliție s-a deplasat la locul indicat în sesizare, fiind identificat bărbatul în cauză, pe care l-au condus la sediul poliției, în vederea audierii.

Din investigațiile efectuate a reieșit că, pe fondul consumului de alcool, bărbatul ar fi încercat să pătrundă în locuința mamei sale, de 83 de ani, din Ștefan cel Mare, însă aceasta nu i-ar fi permis accesul în imobil, moment în care cel în cauză ar fi spart geamul ușii de acces.

Astfel, bărbatul ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis de Judecătoria Piatra Neamț, la data de 12 octombrie 2020, prin care s-a dispus evacuarea acestuia din imobil și păstrarea unei distanțe minime de 100 de metri față de mama sa.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție și distrugere.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.