Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Tarcău au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat de 35 de ani, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de nerespectarea ordinului de protecție. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

La data de 13 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Tarcău au fost sesizați de către o femeie, de 44 de ani, din Tarcău, cu privire la faptul că soțul său a încălcat ordinul de protecție emis împotriva sa.

Din cercetări a reieșit că, la data de 12 noiembrie a.c., bărbatul de 35 de ani ar fi apelat-o telefonic pe soția sa, în repetate rânduri și ar fi pătruns în curtea locuinței sale, încălcând astfel obligațiile dispuse prin ordinul de protecție emis de Judecătoria Bicaz prin care era obligat să păstreze o distanță de minim 100 m față de aceasta și imobilul său.

Polițiștii au extins cercetările și au stabilit faptul că bărbatul este cercetat într-o altă cauză penală sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea ordinului de protecție față de aceeași persoană vătămată.

În urma administrării probatoriului, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea ordinului de protecție.

Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

sursa: IPJ Neamt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.