Un bărbat a fost grav ranit ieri, după un conflict cu un verișor mai tanar, care a avut loc in comunitatea de rromi din comuna Vanatori Neamt. Bărbatul a fost lovit cu o bâtă în cap, fiind transportat in stare grava la UPU Piatra Neamt, apoi tranferat cu un elicopter la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. ”La data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 09.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, în localitatea Vânători Neamț a avut loc un scandal între mai multe persoane.

Din cercetările efectuate de către polițiști a reieșit că, în fața unui imobil, din localitatea Vânători-Neamț, pe fondul unui conflict izbucnit spontan, un tânăr de 21 de ani, din Vânători-Neamț, ar fi exercitat acte de violență asupra unui bărbat de 30 de ani, din aceeași localitate.

Persoana vătămată a fost preluată de un echipaj medical și transportată la o unitate medicală.

Polițiștii au întocmit documentația de evaluare a riscului, fiind emis un ordin de protecție provizoriu, împotriva tânărului de 20 de ani.

În cauză polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie”, a declarat sinsp. Ramona Ciofu- IPJ Neamt.

18.09.2022, ora 10:13, Vânători (Tg.Neamţ) – în comunitatea romilor , pacient agresat, 30 ani, diagnostic: TCC prin agresiune. Un echipaj EPA a transportat pacientul la CPU Spital Tg.Neamţ, după care un echipaj cu asistent medical l-a transportat la UPU – Spital Jud.de Urg.Piatra Neamţ şi ulterior transportat cu elicpterul la Spitalul NC Iaşi”, a tansmis SAJ Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.