Un barbat afost gasit decedat ieri intr-un apartament din Roman, dupa ce pompierii au fost solicitati sa deblocheze usa locuintei. ”Luni, 17.06.2019, în jurul orei 13:48, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență „112”, despre faptul că un bărbat la ușa apartamentului situat în municipiul Roman, B-dul Roman Mușat. La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari, cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD de prim ajutor, din cadrul Detașamentului de pompieri Roman.
S-a intervenit cu mijloacele din dotare pentru deblocarea ușii de acces în apartament, în interior fiind găsit un bărbat de aproximativ 60 de ani, din nefericire, decedat”, informeaza ISU Neamt.

Si in Piatra- Neamt a fost nevoie de interventia pompierilor duminica, pentru a intra intr-un apartament unde a fost gasita cazuta o femeie de 70 de ani. ”Duminică, 16.06.2019, în jurul orei 12:14, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență „112”, despre faptul că o femeie este căzută în apartamentul situat în municipiul Piatra Neamț, str. Mihai Eminescu, etajul II. La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari, cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor, din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț.
S-a intervenit cu ajutorul scării culisabile prin balconul locuinței, în interior fiind găsită o femeie, în vârstă de 70 de ani, căzută, în stare de conștiență. Aceasta a fost preluată de echipajul de paramedici SMURD și transportată la spital”, mai informeaza ISU Neamt.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.