Un bărbat a murit inecat astăzi, la Poiana Teiului- sat Săvinești, în râul Bistrița. Acesta a plecat din curtea unor rude spre domiciliul său, cu gândul să traverseze apa la picior, având cu el o căpriță. La un moment dat, animalul s-a întors fără stăpân, alarmându-i pe cei care rămăseseră în curte, bărbatul fiind apoi găsit în apă, fără suflare. În ciuda manevrelor de resuscitare, acesta nu a mai putut fi salvat. Martorii spun că apa în zona respectivă ar fi până la genunchi. Urmeaza ca ancheta să elucideze conditiile in care s-a produs decesul. ”Astăzi, 5 ianuarie, în jurul orei 14:58, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizați, de un bărbat de 30 de ani, din Poiana Teiului, cu privire la faptul că, socrul său a căzut în albia râului Bistrița.

Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului, stabilind că cele sesizare se confirmă, persoana în cauză fiind un bărbat de 53 de ani, din Poiana Teiului, ce ar fi avut intenția de a traversa râul Bistrița pentru a se deplasa la domiciliu”, a declarat sinsp. Ciofu Ramona- IPJ Neamt.

În această după amiază, în jurul orei 14:50, pompierii au fost înștiințați că se observă trupul unei persoane în apele râului Bistrița, în localitatea Săvinești din comuna Poiana Teiului.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SAJ Borca, Garda II de Intervenție și SVSU Poiana Teiului.

Un bărbat de aproximativ 52 de ani a fost scos din apele râului Bistrița până la sosirea forțelor de intervenție. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare de către membrii echipajului SMURD și SAJ. Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestuia”, a declarat lt. Irina Popa- ISU Neamt.

I.C. (sursa foto- IPJ/ISU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.