Pompierii nemteni au avut parte ieri, de doua interventii nu tocmai placute. Ei au gasit un barbat decedat intr-un apartament la Roman si au scos din ape, la Bacau, trupul unei tinere inecate.

    Joi, 08.09.2016 la ora 14:29, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre posibilitatea existenței într-un apartament din municipiul Roman,  a unei persoane decedate. La locul intervenției s-au deplasat 7 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman cu mijloacele din dotare pentru deblocarea ușii apartamentului. În balconul apartamentului a fost găsit decedat (prin spânzurare) propietarul locuinței.

    Joi, 08.09.2016 la ora 12:00, echipa de scafandri din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț a fost solicitată de către I.S.U. „Maior Constantin Ene” al județului Bacău pentru a interveni la cautarea unei persoane dispărute în apele râului Bistrița în municipiul Bacău. După aproximativ 2 ore de căutare, scafandrii au găsit trupul unei tinere prinse între grătarele hidrocentralei din municipiul Bacău.

Ionut CORFU

sursa: ISU Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.