Doi tineri au fost reţinuţi de poliţişti, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

La data de 29 octombrie a.c., în urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Roman au identificat şi reţinut doi tineri, bănuiţi  de furt calificat. Cei doi, unul de 22 de ani, din Roman, iar celalalt de 21 de ani, din Săvineşti, au fost introduşi de poliţişti pentru 24 de ore, în arestul I.P.J. Neamţ.

În fapt, la data de 15 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roman au fost sesizaţi de către un bărbat de 48 de ani, din Suceava,  cu privire la faptul că în noaptea de 14/15.09.2018 i-a fost furat un telefon şi o sumă de bani. Din cercetări a rezultat faptul că persoana vătămată era cazată la un cămin de elevi din Roman, iar în dimineaţa de 15.09.2018, a constatat lipsa unui telefon şi a unei borsete ( în care avea documente personale şi 1170 de lei ), contravaloarea totală a prejudiciului creat fiind de 2500 de lei.

Astăzi poliţiştii îi vor prezenta pe cei doi tineri Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

(sursa: IPJ Neamt)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.