Miercuri, 31.08.2016, la ora 15:39, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la o locuință particulară din municipiul Roman, județul Neamț.

     La locul intervenției s-au deplasat un ofițer și 10 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman  cu 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă și 1 ambulanță SMURD.

      Ajunse la locul intervenției, echipajele de salvatori au constatat faptul că unul dintre proprietarii locuinței, numitul Coca Romică în vârstă de 34 de ani fusese scos din locuința incendiată de către vecini și se afla în stare de inconștiență datorată intoxicației cu monoxid de carbon.

    Acestuia i-a fost acordat primul ajutor medical specializat, fiind ulterior transportat de către un echipaj de ambulanță, fiind în afara oricărui pericol, la CPU al Spitalului Municipal de Urgență Roman.

    Pompierii au stins incendiul, în urma căruia au ars: un dulap din lemn, aproximativ 100 kg. textile. Cauza probabilă a incendiului: fumatul în locuri neprotejate.

Tot miercuri, 31.08.2016, la ora 21:34, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la fabrica de cherestea aparținând SC AKIRA FOREST SRL din orașul Roznov, județul Neamț.

     La locul intervenției s-au deplasat 8 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț cu 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă.

     Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars cca. 20 kg de praf de rumeguș din zona pânzelor de tăiere de la mașina de debitare cherestea. Cauza probabilă a incendiului: scântei mecanice.

Ionut CORFU

sursa: ISU Neamt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.