Un barbat care lucra la acoperisul unei case, a fost ranit astazi, după ce a căzut de la inaltime. Acesta a fost coborât de pe podul casei de pompieri, fiind apoi preluat de o ambulanta si transportat la spital.

La ora 12:20, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre faptul că o persoană a căzut de pe acoperișul unei case în localitatea Bistrița din comuna Alexandru cel Bun.
La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială complexă pentru intervenție și o autospecială pentru descarcerare din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.

Ajunși la locul solicitării, pompierii au constatat că un bărbat ce lucra la acoperișul unei case a căzut în podul acesteia. Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice pompierii au coborât victima care a fost preluată de echipajul SAJ. Bărbatul în vârstă de 57 de ani, conștient,  a fost transportat de echipajul de la  SAJ la UPU Piatra Neamt”, a declarat lt. Irina Popa- ISU Neamt.

I.C. (sursa foto- ISU)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.