Politistii au retinut ieri un barbat cautat pentru doua talharii comise in lunile iunie si iulie 2017 la Roman. Victimele acestuia au fost doua femei carora le-au fost smulse gentile cu tot cu bunuri si bani, anunta IPJ Neamt.

În urma cercetărilor efectuate, lucrătorii Secției de Poliție Rurală nr 10 Dulcești au reușit probarea activității infracționale a unui suspect, bărbat de 20 ani din Roman, pentru comiterea a două infracțiuni de tâlhărie săvârșite pe raza comunei Horia în zilele de 29 iunie a.c. și 24 iulie a.c. În fapt, suspectul a smuls gențile de la două femei în care acestea aveau documente personale, bunuri, acte și telefoane mobile. Suspectul se află în stare de arest preventiv pentru săvârșirea unor alte fapte de tâlhărie săvârșite pe raza municipiului Roman.

Un alt barbat a fost retinut ieri pentru a fi incarcerat, pe numele lui fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea:

”În ziua 6 septembrie a.c., în jurul orelor 14.45 lucrătorii Secției de Poliție Rurală nr. 1 Borlești au depistat un bărbat de 37 ani din Girov, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat de Judecătoria Piatra Neamț la o pedeapsă de 3 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de abuz de încredere. Acesta a fost escortat și încarcerat în Penitenciarul Bacău.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.