Un bărbat din comuna Dragomiresti a fost salvat în această seară, dintr-o fântână adâncă de 5 metri, cu apă de jumătate de metru adâncime. Bărbatul a căzut în fântână în timp ce încerca să repare un hidrofor. Norocul lui a fost un alt bărbat, care a trecut întâmplător prin apropiere, locuinta fiind într-o zonă ceva mai restrasă. Acesta a auzit strigătele bărbatului căzut în fântână și a cerut ajutor la 112. Victima a fost scoasă de pompieri teafără din fântână și a refuzat transportul la spital. ”În jurul orei 17:45, pompierii au fost înștiințați despre faptul că un bărbat a căzut într-o fântână cu apă (aproximativ 0.5 m) situată în localitatea Unghi din comuna Dragomirești. Apelul la 112 a fost efectuat de un bărbat ce trecea prin zonă și a auzit strigătele de ajutor ale victimei.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri și SAJ Piatra Neamț.

Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice pompierii au scos din fântâna cu o adâncime de 5 m și un diametru de 0.5 m un bărbat în vârstă de 66 de ani. Bărbatul a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului dar a refuzat transportul la spital”,a declarat lt. Irina Popa- ISU Neamt.

I.C. (sursa foto- ISU)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.