Un bărbat de 61 de ani și o femeie de 81 de ani, au fost găsiți morți într-un apartament dintr-un bloc de pe str. Mihai Viteazul din orașul Roman. Cei doi trăiau în concubinaj și locuiau în apartament fără forme legale. Cadavrele erau în stare avansată de putrefacție și se presupune că decesele s-au produs în momente diferite. Bărbatul era cunoscut ca suferind de anumite afecțiuni medicale.

Conform Poliției Neamț, anchetatorii au stabilit că nu trebuie făcute necropsii, întrucât nu existau urme de violentă, trăgându-se concluzia că ambii au murit din cauze naturale. Decizia pare a fi cel puțin ciudată, pentru că în acest caz trebuie clarificate anumite suspiciuni, principala fiind, de ce la momentul la care s-a produs primul deces, cealaltă persoană, rămasă în viață, nu a anunțat autoritățile sau de ce nu a cerut sprijin medical? În afară de asta, un deces suspect se poate produce nu doar prin violență, ci și prin otrăvire, intoxicare cu o substanță sau aliment, etc. Iar dacă cele doua cadavre erau în stare avansată de descompunere, cum s-ar fi putut observa eventuale urme de violență?

La data de 19 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați, cu privire la faptul că, într-un imobil din municipiul Roman, se află două persoane decedate.

Polițiștii au identificat un bărbat de 61 de ani și o femeie de 81 de ani, ce locuiau fără forme legale, în imobilul în cauză.

În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acesteia, nu au fost identificate urme vizibile de violență, urmând a fi eliberate documente specifice de medicul de familie”, a declarat sinsp. Ramona Ciofu- IPJ Neamt.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.