Actualizare stire: La data de 10 aprilie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat pe Covatariu Constantin Ciprian, bărbatul dispărut, în vârstă de 48 ani, pe raza municipiului Piatra Neamț. Din verificări a reieșit că acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni pe perioada absenței.

Stirea initiala: Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale şi cei ai Postului de Poliție Pipirig continuă activităţile de căutare în vederea depistării numitului CHIRIAC IOAN, în vârstă de 39 de ani.

La data de 10 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Pipirig au fost sesizați de către un bărbat de 69 de ani, din Pipirig, despre faptul că nepotul său CHIRIAC IOAN, în vârstă de 39 de ani, a plecat de la domiciliu în data de 3 aprilie a.c., și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1,85 m, greutate 80 de kg, fața ovală, constituție atletică, păr brunet, ochi căprui.

La momentul dispariţiei, bărbatul era îmbrăcat cu o geacă neagră, pulover gri, pantaloni din stofă, iar pe cap purta o căciulă gri.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Pipirig în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea bărbatului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

foto: CHIRIAC IOAN

Covatariu Constantin Ciprian, de 48 ani, a plecat de la domiciliu din data de 5 aprilie a.c. şi nu a mai revenit.

La data de 9 aprilie a.c., Poliţia municipiului Piatra Neamt a fost sesizată de către o femeie din Piatra Neamţ despre faptul că la data de 5 aprilie a.c., în jurul orelor 04:00, fiul său, Covatariu Constantin Ciprian, de 48 ani, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1.75 m, greutate 60 kg, păr grizonat, tuns curt, ochi căprui.

În momentul plecarii de la domiciliu era îmbracat cu un trening de culoare închisă, fiind încălţat cu adidaşi de culoare albă.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea bărbatului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

foto: Covatariu Constantin Ciprian

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.