Doi bărbați, unul din P. Neamț și celălalt din Roman, au fost găsiți decedați ieri, apartamentele în care locuiau. În ambele cazuri, pompierii ISU au fost solicitați pentru a intra în locuințe. ”La ora 13:06 pompierii au fost solicitați să intervină în municipiul Piatra-Neamț, pentru deblocarea unei uși de la un apartament situat într-un bloc de locuințe pe Bulevardul Decebal, deoarece proprietarul (cunoscut cu afecțiuni medicale) nu răspundea la ușă și nici la telefon.

La locul solicitării s-au deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț și un echipaj cu o ambulanță de la SAJ, ulterior fiind solicitat în sprijin echipajul SMURD TIM.

Cu ajutorul scării culisabile, pompierii au intrat prin balcon în apartamentul situat la primul etaj, unde au găsit un bărbat de aproximativ 74 de ani in stare de inconștiență, căzut în baie. Echipajul SMURD TIM a aplicat manevre de resuscitare, din păcate fără răspuns.

***

La ora 14:09, pompierii au fost solicitați să intervină în municipiul Roman pentru deblocarea unei uși de la un apartament situat într-un bloc de locuințe pe strada Dobrogenu Gherea, deoarece proprietarul (cu afecțiuni locomotorii) nu răspundea la telefon.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM din cadrul Detașamentului Roman.

Pompierii au intrat printr-o fereastră în apartamentul situat la parter, unde au găsit un bărbat de aproximativ 52 de ani ce nu prezenta semne vitale”, se arată într-o informare ISU Neamț.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.