Doi barbati surdo muți au fost stalciti in bataie in seara zilei de 12 decembrie in jurul orei 22:30, agresorii fiind cautati inca de politisti.

Cei doi barbati, G.I. de 45 de ani si P.V. de 48 de ani, ambii din Piatra Neamt, au consumat bauturi acloolice intr-un local din cartierul Darmanesti, iar cand se indreptau spre casa, pe Aleea Garofitei au fost ajunsi din urma de mai multi indivizi, care i-au luat la pumni.

Incidentul a fost observat de un martor care a sunat la 112. Victimele au ajuns la UPU Piatra Neamt cu traumatisme cranio faciale, fiind externate dupa ce au primit ingrijiri medicale.

Deocamdata nu se stie numarul agresorilor si nici motivul pentru care i-au batut pe cei doi, avand in vedere ca nu i-au deposedat de bunuri sau de bani. Identificarea lor este destul anevoioasa pentru ca din cauza dizabilitatilor de care sufera, victimele nu au putut oferi prea multe detalii despre cei care i-au batut, mai ales ca acestea au fost luate prin surprindere, fara sa poata auzi cand agresorii i-au ajuns din urma. Politistii fac in continuare cercetari pentru depistarea autorilor agresiunii, a declarat Dimitrie Mocanu, purtator de cuvant IPJ Neamt.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.