În urma activităților investigativ-operative desfășurate, polițiștii au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat din Bodești, bănuit de comiterea infracțiunilor de distrugere.

La data de 23 iunie a.c., în urma activităților investigative desfășurate cu celeritate de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina în colaborare cu polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, a fost identificată și depistată persoana bănuită de comiterea infracțiunilor de distrugere.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, la data de 9 mai 2021, un bărbat de 34 de ani, din Bodești, ar fi incendiat locuința fostei sale concubine, de 30 de ani, incendiul izbucnit fiind lichidat de pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Petrodava” Neamț.

Totodată, la data de 22 iunie a.c., acesta s-ar fi deplasat la un alt imobil aparținând femeii în cauză, pe care l-ar fi incendiat, ulterior părăsind locul faptei.

Polițiștii au extins cercetările și sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încălcarea ordinului de protecţie, constând în aceea că, la data de 22 iunie 2021, cel în cauză ar fi încălcat obligaţiile impuse de către Judecătoria Piatra Neamț, prin ordinul de protecţie emis pe numele acestuia, la data de 14 mai 2021.

În baza probatoriului administrat, la data de 23 iunie a.c., acesta a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere şi încălcarea ordinului de protecţie.

La data de 24 iunie 2021, în urma documentării întregii activități infracționale, față de cel în cauză a fost dispusă din nou măsura preventivă a reținerii.

Astăzi, bărbatul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

sursa: IPJ Neamt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.