Declaratii incredibile ale barbatului care si-a ucis in aceasta dimineata (26 martie) fiul si soacra in timp ce victimele lui dormeau. Adus la Parchet in aceasta dupa-amiaza pentru a fi audiat de procuror, Florin Petrache (60 de ani) a spus jurnalistilor prezenti ca “Soția mea, toată familia, mi-au luat totul. Dacă îmi dădea o speranţă de viaţă…ultima speranţă mi-a luat-o…Vagaboanda! E o viperă!.” Întrebat de un jurnalist dacă îi pare rău că și-a ucis propriul copil. Florin Petrache a răspuns „Da. Foarte rău!”, relateaza vestea.net

Potrivit unor apropiati ai familiei, sotia criminalului (mama baiatului de 16 ani ucis prin injunghiere in timp ce dormea) este plecata in Italia. Cei doi soti sunt in proces de divort, iar pe fondul unor afectiuni psihice, Florin Petrache a recurs la gestul de-a dreptul odios, de a-si omorî propriul fiu si pe bunica lui, incendiind apoi casa de pe str. Blanduziei din Piatra- Neamt.

Criminalul nu locuia in aceeasi casa cu fiul si cu soacra sa, baiatul fiind lasat de mama in grija bunicii. Floris Ludovico Petrache, in varsta de 16 ani, era nascut la Torino, iar mama lui l-a adus in țară in urma cu 3 ani, ea intorcandu-se in Italia. Baiatul era elev in clasa a X-a la Liceul de Arte Victor Brauner (Muzica) din Piatra- Neamt.

Foto– Floris Petrache impreuna cu tatal lui care avea sa-i curme viata la doar 16 ani

Citeste si Adolescentul ucis cu bestialitate de tatăl sau, era elev în cl. a X-a la un liceu din Piatra- Neamț

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.