Barbatul de 52 de ani disparut ieri la Cuiejdi, comuna Gîrcina, a fost gasit in aceasta dimineata in jurul orei 9:30. El a fost gasit decedat in albia paraului Cuiejdi, in zona strazii 1Decembrie 1918 din Piatra- Neamt, la barajul de langa fostul IRE. Trupul sau a fost scos de pompieri din albie, dupa ce ramasese prins intr-o gramada de lemne aduse de apa.

Reamintim ca barbatul fusese dat disparut dupa a fost luat de ape la Cuiejdi, comuna Gîrcina, in zona Slatina.

Omul intrase in apele involburate pentru a trage la mal cu o cange, lemn pentru foc, adus de apa. El era insotit de un vecin care la un moment dat a observat ca barbatul disparuse, si a dat alarma, a declarat Mihai Gontaru, primarul comunei Gîrcina. Cel mai probabil, barbatul a fost lovit de un lemn mai mare, si-a pierdut echilibrul si a cazut in apele deosebit de repezi dupa cantitatea mare de precipitatii cazute in ultimele ore.

Si la Horia au intervenit pompierii pentru un barbat in varsta de 50 de ani, ramas izolat intr-o balastiera pe raul Siret. De aceasta data, finalul a fost unul fericit, salvatorii reusind sa-l recupereze in viata.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.