Câtă ipocrizie! Câtă nemernicie și lașitate!

Baronul PSD Neamț anunță că vrea consultări cu partidele din CJ Neamț pentru numirea unui nou manager la Spitalul Județean Neamț. Până acum i-a numit și i-a demis cum a vrut mușchiul lui, fără să consulte pe nimeni, fără să-și consulte măcar propria conștiință. Așa l-a demis și pe Marius Ghinet, pentru că liberalul se pregătea să facă publice toate șmenurile de la Spitalul Județean Neamț. Nu a mai apucat, corupția l-a înfrânt, așa cum i-a înfrânt și pe cei 10 pacienți morți în incendiul de la ATI.

Acum, baronul vrea consultări. Un alt fost director, reputatul medic chirurg endocrinolog, Codruț Munteanu, a recunoscut la o televiziune națională, după catastrofa cu 10 morți, că și-a dat demisia anul trecut din funcția de director al spitalului, pentru că Arsene îi cerea să semneze contracte de achiziții prin care se sifonau mormane de bani. A refuzat îngrozit și s-a dus cât a văzut cu ochii.

Este evident că acum baronul încearcă să arunce din nou vina în curtea altora, pentru că nu va fi nimeni atât de nebun încât să accepte funcția de director al Spitalului Județean Neamț, atât timp cât Arsene va fi președintele CJ Neamț și va controla în continuare spitalul.

Prin urmare, criza fără precedent în care PSD și baronul au aruncat Spitalul Județean Neamț, abia acum începe.

În acest timp, șeful de partid al lui Arsene, Marcel Ciolacu, cere demisia premierului Orban și a ministrului Tătaru, considerându-i responsabili pentru nenorocirea din spitalul lui Arsene. În PSD, pare că ipocrizia și prostia sunt contagioase și fără leac. Mai rău decât Sars Cov 2.

Ionuț CORFU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.