Astăzi la ora 10, la ușa Parking SA, din mall-ul de la Piața Centrală, era o coadă de aproximativ 30 de oameni, care așteptau să li se reînnoiască contractele pentru parcările de reședință. În zilele precedente, coada a depășit și 100 de oameni, nevoiți să aștepte ore întregi pentru a semna noile contracte prin care se obligă să plătească anual niște sume de bani deloc de neglijat, bani din care este plătit și directorul Ionut Moroșanu, cu 8.000 de lei (bani în mână) pe lună. Totalul pietrenilor batjocoriți, căci despre o bătaie de joc este vorba, de conducerea societății din subordinea Consiliului Local, se ridică la 5.000, acesta fiind numărul contractelor care trebuie reînnoite.

Deși directorul Moroșanu are un salariu (din bani publici) mult peste salariile pietrenilor care-și rup spinarea muncind, nu a fost în stare până astăzi să găsească o modalitate prin care mii de oameni să-și poată face noile contracte, fără să stea cu orele pe la uși ca pe vremea ciocoilor.

Dacă la capitolul management, Parking stă după cum se poate vedea în imaginea de mai jos, la capitolul sinecuriști, societatea condusă de Ionuț Moroșanu, stă cât se poate de bine. Recent, la Parking SA a ajuns și Dan Vasile Constantin, până de curând unul din oamenii de bază ai infractorului PSD, Ionel Arsene. Conform Mesagerul de Neamț, DVC a fost angajat pe postul de consilier, adică este plătit tot din banii celor care stau cu zecile la ușă, să-l consilieze pe directorul Moroșanu, eventual când acesta se poticnește în achizițiile de vopsea la prețuri rentabile, că nu orice vopsea se lipește de asfalt ca sinecuristul de funcție.

Directorul Parking nu a putut fi contactat, întrucât refuză de ani de zile să răspundă la telefon când este sunat de jurnaliștii pe care nu-i agreează, însă dacă dorește să aibă un punct de vedere, îl poate transmite pe mail-ul redacției tvmneamt.ro.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.