Batjocura CNDANR (Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania), a atind cote maxime astazi, cand traseul Bicaz- Piatra Neamt (27km) a fost parcurs in peste 1,5 ore.

Imaginile care circula pe retelele de socializare nu mai au nevoie de niciun comentariu. Traficul pe acest traseu a fost blocat complet zeci de minute la rand, iar cozile s-au intins pe zece kilometri si nu este nicio exagerare.

Totul se datoreaza nesimtirii celor care incaseaza miliarde de euro pe an din roviniete si nu au timp nici bani sa reabiliteze un pod de la Alexandru cel Bun, care se degradeaza continuu de peste zece ani, ”solutia” gasita de CNADNR fiind de a reduce traficul rutier pe o singura banda, pentru ca marginile podului sa nu se prabuseasca. Aceasta ”ingenioasa” solutie a fost adoptata de aproximativ doi ani si a dus la batjocorirea fara nicio jena, a platitorilor de taxe si impozite.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Dle Corfu,veniti si filmati ce drum ,,neasfaltat,,avem noi ,cei ce locuim in Colonia Vaduri,Com.Alex cel Bun…Acest ,,drum,,este frecventat zilnic de masinile care nu.si plătesc ,,taxa drumului,,,,(ruta ocolitoare),chiar va rog,sa ascultati ,,glasul satului,,Multumim dlui.primar Rotaru.!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.