Un batran a suferit arsuri grave astazi, in jurul orei 11:30, dupa ce a dat foc unor resturi de vgetatie uscata in fata blocului, pe str. Siret din Piatra Neamt, in cartierul Gara Veche. Acesta a fost preluat de ambulanta cu arsuri pe o suprafat mare a corpului. ”Prin apel la 112, în jurul 11:23, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată produs în municipiul Piatra Neamț, pe strada Siretului.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

Ajunși la locul solicitării, pompierii au constatat că un bărbat de aproximativ 90 de ani a suferit arsuri pe o suprafață mare a corpului, după ce a dat foc la resturile vegetale din curtea blocului.

Echipajul SMURD a acordat primul ajutor calificat victimei la locul evenimentului, după care au transportat-o la UPU Piatra Neamț. Echipajul de intervenție a localizat și lichidat incendiul în limitele găsite”, a declarat lt. Irina Popa, purtator de cuvant ISU Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.