Încă un bătrân dat dispărut, a fost găsit mort. MITREA ION, în vârstă de 85 de ani, din Săvinești, a disparut in seara 24 decembrie, cand a plecat de la domiciliu si nu a mai revenit. A doua zi a fost reclamata disparitia, iar pe 29 decembrie, barbatul a fost gasit mort pe un camp din comuna Margineni, la 20 de kilometri de casa. ”La data de 29 decembrie a.c., în urma activităților de căutare desfășurate de polițiștii de investigații și cei din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești, a fost identificat trupul  bărbatului  de 85 de ani, din Săvinești, dispărut la data de 24 decembrie 2021, pe un teren agricol din localitatea Mărgineni.

În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului”, a anuntat IPJ Neamt.

Tot pe 29 decembrie, a fost gasita decedata pe un camp si o batrana de 91 de ani, din Draganesti, disparuta din dimineata zilei de 26 decembrie. Detalii, in articolul de mai jos:

Bătrâna dată dispărută ieri, a fost găsită decedată pe un câmp

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.