Un batran din Secuieni a fost jefuit si batut de doua ori intr-un interval de cateva ore, de aceiasi autori. Acestia sunt doi minori cu varste de 14 si 16 ani, care au fost retinuti, potrivit unui comunicat al IPJ Neamt:

La data de 25 aprilie a.c., în urma investigațiilor și cercetărilor efectuate, polițiștii Secției de Politie Rurală Români au identificat persoanele bănuite de tâlhărie.

Loading...

Astfel, doi tineri de 16, respectiv 14 ani, din Secuieni, sunt bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie comisă în noaptea de 24/25.04.2018, asupra unui bărbat de 79 de ani, din Secuieni.

În fapt, la data de 24.04.2018, ora 17.00, tânărul de 16 ani ar fi profitat de faptul că persoana vătămata se afla în spatele locuinței și a pătruns fără drept în casa acesteia, de unde ar fi sustras dintr-o cutie metalică suma de 600 lei.

De asemenea, după o înțelegere prealabilă, în noaptea de 24/25.04.2018, în jurul orei 00.30 s-au deplasat la aceeași victimă, unde tânărul de 14 ani ar fi bătut la ușa de la intrare și după ce aceasta a deschis, au pătruns amândoi în locuință.

Tânărul de 16 ani ar fi solicitat persoanei vătămate să verifice cutia metalica în care își ținea banii, iar in momentul în care aceasta a scos cutia de sub pat, ar fi lovit-o cu pumnul în zona feței și a sustras suma de 350 lei.

Polițiștii au reușit recuperarea sumei de 250 lei care a fost predată persoanei vătămate.

Cei doi tineri au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă.

Aceștia au fost introduși în arestul I.P.J. Neamț.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ