O batrana din comuna Poiana Teiului, jud. Neamt, a fost găsită intr-o padure din localitate, la 3 zile dupa ce plecase de acasa si nu se mai stia nimic de ea.

Conform IPJ Neamt, bătrâna in varsta de 79 de ani, a fost data disparuta de o ruda, care trecea ocazional pe la ea, aceasta locuind singura. Disparitia a fost reclamata la Politie la miezul noptii trecute (6/7 iulie), fiind demarate imediat cercetari si cautari. In urma verificarilor, s-a stabilit ca femeia fusese vazuta ultima data pe 4 iulie, la ora 15, după ce își vizitase o vecina si plecase spre casa, insa nu a mai ajuns la domiciliu. In urma vizionarii unor imagini de pe camere de supraveghere, a fost vazuta intrand intr-o padure.

In aceasta dimineata (7 iulie) s-au facut cautari cu politisti pompieri ISU si pompieri SVSU, batrana fiind gasita în viață, intr-un bordei (coliba) in padurea spre care fusese vazuta ca se indrepta in ziua disparitiei. Aceasta a fost coborata din padure cu o targa improvizata (accesul cu auto nu este posibil), preluata de o ambulanta si transportata la spital, starea ei de sanatate fiind destul de deteriorata, avand in vedere ca a stat 3 zile fără alimente si probabil si fără apă.

Batrana a mai trecut prin astfel de episoade, fiind cunoscuta cu anumite probleme de sanatate care îi afecteaza memoria si capacitatea de orientare.

I.C. (sursa foto: martor)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.