O batrana in varsta de 79 de ani a fost gasita spanzurata in aceasta dimineata la Bodestii de Jos, comuna Bodesti, jud. Neamt. In jurul orei 5, o ambulanta a fost chemata la locuinta femeii, insa echipajul medical nu a mai putut decat sa constate decesul batranei. Potrivit primelor indicii de la fata locului, pista pe care merg anchetatorii este sinucidere.

Potrivit localnicilor, vestea gestului batranei a cazut ca un trasnet asupra tuturor, pentru ca aceasta era apreciata in comunitate. Ea nu creat niciodata probleme si este mama a doi baieti care muncesc in strainatate. Vecinii spun ca femeia ar fi suferit o depresie dupa ce mai multi ani a umblat prin tribunale pentru o succesiune. Ea era sub tratament medicamentos, insa refuza sa-l mai administreze.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Atrocitățile pe care le fac autoritățile române asupra propriilor cetățeni sânt de-a dreptul oribile, in instanță dacă ajungi și nu ai bani mori cu dreptatea în mână; dacă ai bani și ești puțin mai naiv de mulg de bani de nu te vezi iar la urmă, urma alege.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.