O batrana de 84 de ani din Roznov a fost sechestrata si batuta vineri, chiar de fiul sau, ajutat de concubina lui. Totul a iesit la iveala dupa ce sambata, femeia s-a prezentat Centul Medical de Permanenţă Roznov, cu leziuni pe fata si pe corp. Personalul medical a alertat politia care a inceput imediat cercetarile, iar cei doi agresori au fost arestati preventiv, se rata intr-un comunicat al IPJ Neamt:

”In dimineața zilei de 22.07.2017, în urma unei sesizări, polițiștii din carul Poliţiei oraşului Roznov au demarat investigațiile privind agresiunea unei femei de 84 de ani, din Roznov, care s-a prezentat la Centul Medical de Permanenţă Roznov, cu mai multe leziuni la nivelul feţei şi a corpului.

Polițiștii au stabilit faptul că în seara zilei de 21.07.2017, în timp ce se afla la domiciliul său împreună cu fiul ei și concubina acestuia, datorită faptului că ar fi vrut să plece de la domiciliu, cei doi, aflați sub influenţa băuturilor alcoolice, au imobilizat-o și au agresat-o.

Atât bărbatul de 43 de ani, cât și concubina acestuia, o femeie de 44 de ani, au fost depistați și reținuți de polițiști pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi lipsirea de libertate în mod ilegal. În data de 23.07.2017, aceștia au fost prezentați instanţei de judecată, care a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 zile.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.