Pompierii nemteni au avut ieri doua interventii la cazuri pentru care sunt solicitati tot mai des in ultimul timp. Au scos o batrana de pe un balcon in care ramasese inchisa si au deblocat usa unui apartament in care ramasese blocat un copil.

Comunicat ISU Neamt:

Joi, 08.11.2018, la ora 18:11, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre faptul că în municipiul Piatra Neamț o bătrână a rămas blocată în balconul locuinței de la etajul 2. La locul indicat de apelant, s-a deplasat un echipaj de pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă. Militarii au pătrus în locuință pe ușa apartamentului și au deblocat ușa de la balcon.

Joi, 08.11.2018, la ora 22:37, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre faptul că în municipiul Roman un copil de 1 an a rămas blocat în apartament. La locul indicat de apelant, s-a deplasat un echipaj de pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Roman cu o autospecială de lucru cu apă și spumă. Militarii au procedat la deblocarea ușii apartamentului. Copilul era în siguranță.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.