Doi batrani din Piatra Neamt au fost salvati de pompieri, dupa ce au cazut in casa, iar vecinii au sunta la 112 pentru ca nu mai raspundeau la usa. Intr-unul dintre cazuri a fost vorba despre o femeie, iar in celalalt despre un barbat, anunta ISU Neamt:

Miercuri, 05.07.2017, la ora 12:16, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112”  despre faptul că o femeie de 84 ani din mun. Piatra Neamţ, str. Ştefan cel Mare nu răspunde la uşă. La adresa indicată de apelant s-au deplasat şase pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi o ambulanţă SMURD(EPA) din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamţ. Salvatorii au debocat uşa apartamentului cu accesoriile din dotare, pătrunzând în interiorul locuinţei unde a fost gasită, în baie,  proprietara în stare de conştienţă, acuzând o stare de slăbiciune generală. Pacienta a fost asistată medical de echipajul SMURD şi transportată la UPU Piatra Neamţ.

Joi, 06.07.2017, la ora 19:50, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112”  despre faptul că un bărbat de 83 ani, din mun. Piatra Neamţ, B-dul Traian, nu răspunde la uşă. La adresa indicată de apelant s-au deplasat nouă pompieri militari cu o autospecială de capacitate medie, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD(EPA) din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamţ. Salvatorii au pătruns în apartamentul aflat la etajul I, pe un geam, folosind scara culisabilă. Pacientul a fost  găsit căzut în apartament, în stare de conştienţă, fiind asistat medical de echipajul SMURD, acesta a refuzat transportul la spital.

Ionut CORFU (foto- arhiva)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.