Terenul de la Baza Hipica a fost adjudecat firmei Grup Est Security SRL, la a treia licitatie organizata de Administratia Judeteana a Finantelor Publice Neamt. Suprafata a fost scoasa la vanzare in contul datoriilor acumulate la buget de societatea Perla Invest SRL, administratorul bazei.
Castigatorul licitatiei a fost, de altfel, singurul ofertant la aceasta ultima strigare pentru atribuirea suprafetei de 28.696 mp, care a pornit la vanzare conform procedurii cu pret diminuat fata de cel de evaluare a bunului, respectiv cu 1.358.500 lei fara TVA. Intrucat nu au mai fost alti doritori, terenul a fost adjudecat de firma Grup Est Security, care a oferit pretul de 1.359.000 lei.

Cristina Ionescu – Purtator de Cuvant AFP Neamt
“La licitatia organizata astazi (n.n. – ieri) s-a prezentat un singur ofertant, firma Grup Est Security SRL din Piatra Neamt, care si-a adjudecat terenul de 28.696 mp la un pret de 1.359.000 lei, fara TVA. Urmeaza ca adjudecatarul sa achite in 5 zile lucratoare valoarea bunului pentru a putea intra in posesia de drept a acestuia. A ramas neadjudecat un al treilea lot din cele scoase la licitatie, in suprafata de 5.928 mp, care ramane astfel in proprietatea SC Perla Invest SRL”

Societatea Grup Est Security SRL a mai castigat la licitatia din 17 iulie o suprafata de teren de 1.094 mp in Baza Hipica, astfel ca devine acum investitorul majoritar.

Dan Gheorghe Misaila – Actionar majoritar GES.
“Vreau sa spun inca o data ca tot ce exista acum la Baza Hipica – sportul, caii, clubul – isi pot continua activitatea inca trei ani, fara probleme; nu am pretentii decat sa fie achitate impozitele pe cladiri, cheltuielilor cu utilitatile si celelalte obligatii”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.