Terenul de la Baza Hipica a fost adjudecat firmei Grup Est Security SRL, la a treia licitatie organizata de Administratia Judeteana a Finantelor Publice Neamt. Suprafata a fost scoasa la vanzare in contul datoriilor acumulate la buget de societatea Perla Invest SRL, administratorul bazei.
Castigatorul licitatiei a fost, de altfel, singurul ofertant la aceasta ultima strigare pentru atribuirea suprafetei de 28.696 mp, care a pornit la vanzare conform procedurii cu pret diminuat fata de cel de evaluare a bunului, respectiv cu 1.358.500 lei fara TVA. Intrucat nu au mai fost alti doritori, terenul a fost adjudecat de firma Grup Est Security, care a oferit pretul de 1.359.000 lei.

Cristina Ionescu – Purtator de Cuvant AFP Neamt
“La licitatia organizata astazi (n.n. – ieri) s-a prezentat un singur ofertant, firma Grup Est Security SRL din Piatra Neamt, care si-a adjudecat terenul de 28.696 mp la un pret de 1.359.000 lei, fara TVA. Urmeaza ca adjudecatarul sa achite in 5 zile lucratoare valoarea bunului pentru a putea intra in posesia de drept a acestuia. A ramas neadjudecat un al treilea lot din cele scoase la licitatie, in suprafata de 5.928 mp, care ramane astfel in proprietatea SC Perla Invest SRL”

Societatea Grup Est Security SRL a mai castigat la licitatia din 17 iulie o suprafata de teren de 1.094 mp in Baza Hipica, astfel ca devine acum investitorul majoritar.

Dan Gheorghe Misaila – Actionar majoritar GES.
“Vreau sa spun inca o data ca tot ce exista acum la Baza Hipica – sportul, caii, clubul – isi pot continua activitatea inca trei ani, fara probleme; nu am pretentii decat sa fie achitate impozitele pe cladiri, cheltuielilor cu utilitatile si celelalte obligatii”

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.