Noul Bazar din strada Muncii este pregatit sa-si primeasca chiriasii. Pretul chiriei pe metrul patrat in noile spatii comerciale urmeaza sa fie aprobat de consilierii locali, in sedinta de pe 25 septembrie a Consiliului Local Piatra Neamt. Potrivit viceprimarului municipiului Piatra Neamt, Dragos Chitic, se pare ca noile chirii vor fi majorate atat timp cat pana acum, in vechiul Bazar din cartierul Darmanesti, chiriile se plateau in functie de numarul de metri patrati de teren pe suprafata caruia comerciantii isi desfasurau activitatea. In plus, cei care isi vor inchiria spatii in Bazarul din strada Muncii vor trebui sa-si incheie contracte individuale cu furnizorul de energie electrica.

Dragos Chitic – Viceprimar Piatra Neamt
”In sedinta Consiliului Local Piatra Neamt, din aceasta luna, se va face transferul investitiei de la primarie catre CMI Urban. De asemenea, vom aproba un tarif minim de inchiriere a spatiilor, tarif ce urmeaza sa se achite per metru patrat si care este calculat de reprezentantii CMI Urban, pentru ca noi le predam lor investitia, iar ei urmeaza sa o administreze. Respectiva investitie este practic finalizata, urmeaza ca Urbanul sa incheie contracte de inchiriere cu comerciantii, existand si varianta scoaterii la licitatie a modulelor respective, mai exact chiriile sa se stabileasca in functie de un pret minim de la care porneste licitatia pentru inchirierea modulelor. Solicitari din partea comerciantilor exista destule, sunt si operatori economici care doresc sa inchirieze cate doua spatii intr-un modul”

Bazarul din strada Muncii este format din 62 de casute, fiecare cu cate 4 spatii comerciale. Fiecare agent economic care va opta pentru inchirierea unui spatiu comercial va trebui sa isi incheie contracte individuale pentru a beneficia de curent electric, pentru ca Primaria a realizat lucrarile pentru conectarea la energie doar pana la tabloul electric general. In acelasi complex vor functiona si unitati de alimentatie publica precum si grupuri sanitare destinate comerciantilor si cumparatorilor.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.